Tervezés–Kivitelezés

Meggyőződésünk, hogy a tervezés és kivitelezés egy kézben összefogva sokkal inkább szolgálja az építtető érdekeit.

Scholtz Gábor építkezésen Cégünknél mindkét szolgáltatás évek óta szorosan összefonódva, sikeresen működik. A profi kivitelezés kulcsa nem a kiviteli terv, hiszen az mit sem ér tervezői művezetés nélkül. A folyamatos kommunikáció és a gyors információcsere építész és kivitelező között a minőségi és határidős kivitelezés titka. építésvezetőink napi kapcsolatban állnak építész mérnökünkkel, aki nemcsak megtervezi a házakat, hanem végig is kíséri azok felépítését.

Fontosnak tarjuk, hogy az építőiparban is megfigyelhető gyors, technikai fejlődéssel lépést tartva, elsők között ajánlhassuk ügyfeleinknek a legújabb lehetőségeket. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen újdonságok, mint a Porotherm Profi tégla, a ProKoncept polisztirol építőelemek, a hővisszanyerős gépi szellőztető berendezések vagy éppen a passzívházak tervezéséhez elengedhetetlen szoftverek használatával megrendelőinknek teljes körű szolgáltatást nyújthatunk.

Milyen előnyökkel jár, ha egy építész mérnök nemcsak a tervező asztalnál ülve, hanem testközelből, napi szinten ismeri a kivitelezői és ingatlan piacot?

  • olyan házakat tervezünk, amelyeknek kivitelezési költségeit már a vázlatterv szintjén pontosan meg tudjuk határozni

  • olyan építőanyagokkal tervezzük házainkat, amelyek megfizethető áron, jó minőségben és azonnal kaphatóak

  • olyan házat tervezünk, amely nemcsak önnek jelent értéket, hanem egy esetleges eladás esetén piacképes is

  • olyan házakat tervezünk, melyek egyediek, esztétikusak, praktikusak és gazdaságosan fenntarthatók

Scholtz%20G%C3%A1bor Scholtz Gábor
okleveles építészmérnök
építész tervező
épületenergetikai szakértő
építési műszaki ellenőr
épületenergetikai tanusító

Az egyedi építészeti terveket Scholtz Gábor okleveles építészmérnök által vezetett építészirodánk készíti, amely eddig több mint 200 családi házat tervezett az ország számos településén és külföldön is, így nagy gyakorlattal rendelkezünk a városonként eltérő építéshatósági követelmények területén.

Az engedélyezési tervek mellett részletes kiviteli és gépészeti tervek készítésével, valamint telekingatlanok műszeres szintezésével, terepviszonyok, lejtések precíziós meghatározásával is foglalkozunk. A használatba vételi engedélyek kiadásának feltételéül szabott energetikai tanúsítvány kiállítására is jogosultak vagyunk.

Az építőipar jelenlegi legnagyobb kihívása az energiatakarékos házak növekvő számú híveinek minőségi kiszolgálása. Ehhez ajánljuk fel az alacsony energia felhasználású házak tervezése és kivitelezése során szerzett gyakorlati tapasztalatainkat. Tervezéseink során az energetikai mérleg meghatározásához nemcsak a hivatalos besorolás szerinti szabványok (A+, A, B, stb..) által előírt paraméterekhez szükséges szoftvert, hanem a minősített passzívház követelményeinek megfelelő PHPP energetikai szofvtvert is használjuk.

Az építészet területén szokatlan módon, de nagy sikerrel működik a fix négyzetméter áras tervezési díjunk. Engedélyezési terv elkészítéséért minden bruttó négyzetméter után 2 990 Ft-ot számítunk. Függetlenül a vázlattervek számától és a ráfordított munkaórától. A tervezési folyamat részletes leírását és a tervezési szerződést is elküldjük önnek. Kérjen tőlünk személyre szóló ajánlatot: info@hibridhazak.hu

A cégünk által tervezett házak 90%-ának kivitelezését is ránk bízzák az építtetők, amit nemcsak határidőre történő minőségi kivitelezéssel viszonozunk, hanem a tervezési díj 40%-át is elengedjük a kivitelezői szerződés díjából. így a tervezési díj mindössze 1 794 Ft/m².
Nagy Antal

Nagy Antal
projekt manager
Tel: 06 20 / 220 3101Ha további információra van szüksége, mi szívesen segítünk. Kattintson ide!

Ízelítő legutóbbi munkáinkból:

2012 Telki.jpg

2012 Telki

2012 Budapest

2012 Budapest

2012 Telki

2012 Telki

Passzívház Szentendre
2011 Szentendre


Energiatakarékos ház Budapest
2011 Budapest

Energiatakarékos ház Güssing, Ausztira
2011 Güssing (Ausztria)

Modern ház Budapest
2011 Budapest

Minimalista ház Fót
2009 Fót

Energitakarékos épület Csomád
2010 Csomád

Modern ház Pomáz
2010 Pomáz

Energiatakarékos ház Velence
2011 Velence

Passzív ház Csomád
2011 Csomád

Házterv Veresegyháza
2011 Veresegyház

Ház Velence
2011 Velence

Jóri Csaba háza Remeteszőlős
2011 Remeteszőlős

Gödöllői ház
2011 Gödöllő