Referenciák

Büszkén mutatjuk be eddig készült házaink fotóit, de még többet jelent számunkra, hogy ügyfeleink is pozitívan gondolnak vissza a tervezés és kivitelezés időszakára. Köszönjük nekik a bizalmat és a lehetőséget, hogy személyes tapasztalataikat megosztják leendő megbízóinkkal.
Az itt látható házak között nemcsak polisztirol zsaluzattal (ProKoncept, Thermo-Block, stb) épült, hanem téglaházak is megtalálhatók. Ezzel is szeretnénk eloszlatni azt a tévhitet, hogy A vagy A+ energiabesorolású ház csak polisztirol zsaluzatú falazóelemmel elérhető el.

Reméljük hamarosan az Ön passzívházát vagy hibridházát is bemutathatjuk itt.

Csomád 2010

Hibridház Csomádon 2010

A Napliget lakóparkban ékszerként csodálkoznak rá erre a házra az arra járók. Nem véletlenül, hiszen egyedi forma és színvilága nemcsak a tervezőnk, hanem megbízóink igényességét is dicséri. A külcsín mellett fontos szempont volt a ház gazdaságos fenntarthatósága. A rengeteg számba vehető épületszerkezet közül a ProKoncept 30  polisztirol zsaluzatú falelemre esett a választás, amely kiváló hő- és hangszigetelést biztosít. A gázfűtés megtartása mellett (Immergas Zeus Victrix Superior 24kW kondenzációs falikazán) a hővisszanyerős szellőztető rendszer csőhálózatát is beépítettük, mely a későbbiekben lehetőséget biztosít a tulajdonosoknak a rendszer teljes kiépítésre. Enélkül is rendkívül alacsony energiamérleggel rendelkezik a ház, azonban a szellőztetésről gondoskodniuk kell.


Szentendre 2010

Pismányban, a Skanzen felett épült ez a kétszintes mediterrán stílusú családi ház. A telek adottságai, valamint az építtetők elképzelései sokat segítettek a tervezési koncepció elkészítésében. A 30 cm-es polisztirol falazat, a 3-as üvegezésű Hofstadter nyílászárók és a a gépi hővisszanyerős szellőztető rendszer kellemes klíma komfortot és alacsony fenntartási költséget eredményezett.

Hibridház Szentendre 2010

Stygár János'Amint megvettük a telket, hatalmas lelkesedéssel vetettem bele magam az addig ismeretlen építkezési ismeretekbe. Rövidesen azonban azzal szembesültem, hogy munka mellett nem leszek képes mindent kontroll alatt tartani, ráadásul a Contsruma kiállításon teljes zavarba kerültem az újdonságok láttán. Szerencsére ráakadtam a Szanaka-Bau Kft-re akik nemcsak építeni tudnak, hanem a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át mindent kitűnően elvégeztek. Ráadásul a legújabb technológiákról nemcsak hallottak, hanem már dolgoztak is vele. Így lett a téglaház elképzelésemből, polisztirol ház gépi szellőztető rendszerrel. Várakozásaim teljes mértékben beigazolódtak a fenntartási költségeket illetően. Így utólag elképzelni se tudom, hogy működhet a tervezés és kivitelezés külön kézben.'

Stygár János


Budapest 2007

A Bécsi út feletti domboldalban épült, mediterrán stílusú ház 25 cm vastag falelemből épült. A gépészet tekintetében nem voltak extra elvárásai a megrendelőnek, mert 2007-ben az alternatív fűtési megoldások még beláthatatlan megtérülési időt jelentettek. Ezért Vaillant falikazánt építettünk be, illetve utólag került kiépítésre a Fujitsu hűtő és páramentesítő berendezés.

Hibridház Budapesten 2007

Böröczky István és Böröczky Anita '2007-ben kevés olyan kivitelező cég volt aki egyáltalán hallott a polisztirol zsaluzatú házakról. Nekünk a ProKoncept zRt. ajánlotta a SzaNaKa-Bau Kft.-t, akik már akkor rendelkeztek elegendő referenciával és szaktudással ezen a területen. Szakmai alázatukat igazolja az is, hogy a kivitelezés alatt többször kérték a ProKoncept műszaki szakemberének helyszíni kontrollját, segítségét. Nagyon jó támpontot és gyors tárgyalási stratégiát jelentett az általuk kidolgozott, 4 féle műszaki tartalommal és fix négyzetméter áron kínált lehetőség. Így az első találkozónkat követően 5 héten belül megkezdődött a kivitelezés, ami köszönhető a korrekt szerződéseiknek és a felkészült szervezésnek.'

Böröczky István és Böröczky Anita

További referenciáink:


Budakalász

Hibridház Budakalász

Fót

Hibridház Fót

Szentendre

Hibridház Szentendre

Veresegyház

Hibridház Veresegyház

Gödöllő

Hibridház Gödöllő

Veresegyház

Hibridház Veresegyház

Göd

Hibridház Göd

Fót

Hibridház Fót

Diósd

Hibridház Diósd

Gödöllő

Hibridház Gödöllő